Роднини и близки на починалата вчера в Русе родилка се

...
Роднини и близки на починалата вчера в Русе родилка се
Коментари Харесай

Мъжът на починалата родилка Ивелина: Утре ще си погреба женичката, в неделя ще си взема детето

Роднини и близки на умрялата през вчерашния ден в Русе родилка се събраха тази заран пред болничното заведение, с цел да търсят сметка на лекарката и екипа за съдбовния излаз от раждането. Нейният мъж Мартин съобщи по Нова телевизия, че желае отговори и да бъде понесена отговорност, с цел да не се случва на различен голямата покруса.

“Първо ще си погреба женичката, в неделя ще си взема детето. То ще носи името Белослав, тъй като тя доста държеше на това име. Всеки ден си го гушкам, той е част от мама ”, сподели през сълзи Мартин. Според него има неясноти в целия случай, като да вземем за пример за какво новороденото е носено на майката в интензивното поделение.



“Изтеглихте късата съчка, случва се веднъж на 1000 ”, с тези думи от болничното заведение съобщили на мъжа тежката новина за гибелта на жена му. Причината е белодробна емболия. Мъжът призна също, че се съветва с психолог и още не е споделил на другото си дете, което е на 5 години, че майка му към този момент я няма на този свят.



Свекърът на Ивелина сподели, че фамилията води диалози с адвокати и упорства русенската Университетска болница " Канев " да понесе отговорност. Близките имат информация, че лекарката, която е направила секциото по неотложност, към този момент е осъждана условно.

Основните обвинявания на околните са, че Ивелина е оставена без контрол, а сестрата, която е трябвало да я следи през нощта, е спала. Мъжът на родилката удостовери това, като сподели чат от последните часове на живота на жена му, в който тя споделя, че сестрата хърка и тя ще отиде да я разсъни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР