Роднина ли е Мис Варна на Зоуи Кравиц? Този въпрос

...
Роднина ли е Мис Варна на Зоуи Кравиц? Този въпрос
Коментари Харесай

Роднина ли е Мис Варна на Зоуи Кравиц?

Роднина ли е Мис Варна на Зоуи Кравиц?
Този въпрос си задават феновете на женската хубост, откакто се чу за новата Мис Варна - Елизабет Кравец. Тя има украински корени по татко, също като именития рок музикант Лени Кравиц.

Той, въпреки и негър, по бащина линия има корени също от Украйна. Украинската дума “кравець ” значи овчар, кравар. В Америка бащата на Лени Кравиц я пригажда за по-лесно наречие и тя става на британски Kravitz.

Сай Кравиц е дълготраен продуцент на новините по NBC, а неговата внучка Зоуи Кравиц е модел и актриса, лице на козметичната линия на “Ив Сен Лоран ” и също доста красива жена.

Еднаквите семейства са просто съвпадане. Двете хубавици Зоуи Кравиц и Елизабет Кравец нямат роднинска връзка, само че наред с имената, имат още една аналогия - и двете са ослепително красиви.

Изборът на Елизабет за Мис Варна провокира вълна от мнения. В обществените мрежи се появиха злобни трудове, че е украинка и няма място в този конкурс. Тук-таме имаше даже намеци, че и тя е с корекции по себе си. Явно някои хора мъчно преглъщат триумфите на другите, а персоналните им комплекси изрично не разрешават да одобряват очевидната хубост. Но одобрителните постове и поздравленията бяха повече. Всъщност за първи път победителка в конкурс получи толкоз огромна поддръжка. След първичната шумотевица с изказванията, че е украинка, се оказа, че Елизабет Кравец има 1/4 украинска кръв. Баща ѝ е на половина украинец, на половина евреин. Майка ѝ обаче е българка. Освен това новата Мис Варна от 10 години живее в България и е с български документи. Така че има цялостното право да взе участие в този конкурс.

“Аз се усещам изцяло българка, пребивавам тук към този момент 10 години с моето семейство, тук е моето учебно заведение, тук са ми всичките другари. Напълно българка се усещам, варненка. ”

Така дефинира себе си носителката на купата “Мис Варна 2023 ” Елизабет Кравец във връзка нападките. Реакцията не я изненадала поради създалото се състояние с войната в Украйна, само че се пробва да обърне тил на омразата, тъй като тя не носи нищо положително.

“Положителните мнения и хората, които ме поддържат, са доста повече, тъй че не обръщам внимание на отрицателното и съм щастлива ”, споделя тя.

Мис Варна е родена в Киев, Украйна, по-късно фамилията ѝ се мести в Израел. Тя е на 7 години, когато се откриват да живеят за непрекъснато в България.

Елизабет ще е в 12-и клас в съветското учебно заведение във Варна и следващата година я чака абитуриентски бал. Все още не знае какво ще учи по-късно, желае ѝ се да развива кариерата си на модел. Успешните изяви в тази сфера обаче са отвън рамките на страната ни, тъй че, в случай че реши сигурно да тръгне в тази посока, ще би трябвало да отсрочи за известно време висшето обучение или ще би трябвало да учи задочно.

Във Варна Елизабет живее със фамилията си в къща и с по-големия ѝ брат постоянно оказват помощ за градината. Имат и куче, за чиито разходки нормално се редуват. Баща ѝ се занимава със строителство, а майка ѝ се грижи за всички тях.

За разлика от множеството девойки на нейната възраст Елизабет съвсем няма време за занимания с другари. Обожава да язди коне, даже известно време е упражнявала езда. Предричали ѝ огромни триумфи, само че тя избрала спортните танци, които лишават огромна част от времето ѝ. Често посещава фитнес. Била единствено на 13 години, когато влиза в стилния отрасъл. Изкарала курс за модели, а зад тила си към този момент има десетки ревюта и фотосесии.

Опитът ѝ в спортните танци е още по-сериозен. Занимава се с тях от 13 години, тренира в клуб “Варна ” и показва страната ни на състезания по целия свят, където, несъмнено, никой не я пита за какво се явява от името на България, като има 1/4 украинска кръв. И печели медали за България. Тя е седма в света и 10-кратна шампионка на страната ни. С нейния сътрудник по танци се готвят за идното международно състезание, което ще се състои на 26 ноември в Белгия.

Затова след присъединяване в “Мис България ” я чакат всекидневни съществени тренировки, с цел да се показа на равнище. “От години се състезавам и популяризирам България на елитни спортни надпревари и върша всичко допустимо знамето на България да се вее високо на почетната стълбичка на международно равнище ”, споделя синеоката хубавица.

Елизабет владее британски, съветски, а неотдавна учи и испански език.

Очевидно толкоз сме привикнали младите девойки да имат корекции по себе си, че даже за Елизабет пускат мнения, че е трансформирала външния си тип, макар че ясно проличава естествената ѝ хубост. Висока е 178 см, има съвършена фигура и няма нито една естетическа смяна по себе си. Включително плътните устни са си нейни, макар че мнозина заподозряха, че можи би си е поставила хиалурон.

За короната на Мис Варна тя се конкурира с още 21 девойки, които пък са определени измежду 50, позволени до финалния кастинг преди самия конкурс. Пищният театър се приготвя в продължение на цяла година, а за финала девойките репетират цялостен месец. В първи тур кандидатките за короната дефилираха с идентични като модел спортно-елегантни къси рокли в три разнообразни цвята. Втори тур се състоя от две елементи, като първата бе артистичен пърформанс, а втората - класическо дефиле по бански костюми. Трети тур по традиция бе с публични тоалети, шити особено за състезанието. В спектакъла участваха също 40 танцьори и артисти. А водещи бяха оперните артисти Деян Вачков и Илина Михайлова.

В момента тече трескава подготовка за състезанието “Мис България ”, който ще се състои на 10 септември в София. В него ще вземат участие 20 девойки от цялата страна и Елизабет Кравец ще бъде една от тях. Репетициите ще започват на 6 септември. За първи път състезанието, който се провежда от Ирина Папазова и нейната организация “Интерсаунд ”, ще се състои в партньорство с “Ню Бояна ”.

А спектакълът ще се организира измежду декорите в Киноцентъра. Идеята е, в случай че измежду участничките има девойки с актьорски заложби, да получат късмет да развиват гения си. Забелязаните от екипа на “Ню Бояна ” хубавици ще получат безвъзмездни курсове по актьорско майсторство и опция за присъединяване в непознати продукции, които се снимат у нас.

Мира Матеева организира конкурса  “Мис Варна ” от 18 години

Скандалът раздели България и се проточи прекомерно дълго, по тематиката се изрекоха хора, които нямат никаква визия за критериите за присъединяване в състезанията за хубост. А те в международен мащаб се трансформираха фрапантно през последните няколко години. Например на “Мис Свят ” могат да вземат участие раждали и омъжени дами, огромни състезания се печелят от транссексуални и така нататък Мястото на раждане няма никакво значение за състезания като “Мис Варна ”, значимо е поданството, като се позволяват и участнички от други градове, стига те да са свързани по някакъв метод с града - да учат или работят тук.

От основаването си през 2005-а година състезанието “Мис Варна ” постоянно е бил отворен към участнички от смесени корени и това в никакъв случай не е било тематика за обсъждане. “Мис Варна ” няма славата на нагласен конкурс, тук печели най-красивата и най-добре квалифицираната, журито се състои от 20 души и няма по какъв начин да бъде подкупено освен поради числеността си.

Варненската школа е най-хубавата и нашите девойки се класират постоянно в челната тройка на състезанието “Мис България ”. Те са най-подготвени и респектират с наличието си. Имаме късмет да спечелим и тогава ще се целим в конкурс от международна големина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР