Родни палавници се наситиха на футболистите и хвърлиха око на

...
Родни палавници се наситиха на футболистите и хвърлиха око на
Коментари Харесай

Гентиана Халити хвърли око на ген. Мутафчийски

Родни палавници се наситиха на футболистите и хвърлиха око на ген. Мутафчийски.

Една от тях е Гентиана Халити, която твърди, че е моделка, танцьорка и плеймейтка. В изявление за „ България Днес” споделя, че си пада по въоръжени мъже и би излязла на среща с ген. Мутафчийски.

На въпрос, по какъв начин би описала генерала, Гентиана дава отговор: "Падам си по въоръжени мъже и военни. В това отношение генералът ме завоюва! Шегувам се, само че единствено до някъде. "

Гентиана Халити се оплака от досадни почитатели

И добавя загрижена: "Не мисля, че цялата тази тежест и отговорност би трябвало да е върху генерала. Да, би трябвало да има дисциплинираност, другояче в никакъв случай няма да се преборим. Българинът обича да се мисли за остроумен, нарушавайки възбрана, а в действителност е тъкмо противоположното. Много е тъпо това. Нещото, които подлагам на критика, както и всички сънародници, е нулевата финансова помощ. Сметките си вървят, а заплати няма. С какво ще се платят тези сметки? Това е проблем, който може да докара до революция. "

Моделката съобщи още, че не би го поканила на среща, тъй като е старомодна в това отношение и ще чака той нея да предложения.

Гентиана приканва всички да съблюдават разпоредбите: „ За да отмине този мрачен интервал по-бързо и всеки да се отдаде на обичаните си занимания и занимания!Всичко ще бъде наред”, уверена е плеймейтката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР