Родната актриса Диана Димитрова, станала известна като д-р Огнянова от

...
Родната актриса Диана Димитрова, станала известна като д-р Огнянова от
Коментари Харесай

Пребили я на снимачната площадка, но тя проговаря днес след цели 5 години

Родната актриса Диана Димитрова, станала известна като доктор Огнянова от хитовия сериал " Откраднат живот ", призна, че е била жертва на физическо принуждение по време на фотоси.

Тя изрично отхвърля обаче да назове името на индивида, предизвикал й всичко това и унижил я пред 30 индивида екип преди 5 години. 

Димитрова събра храброст и 5 години по-късно описа историята си в обществените мрежи, като поддържа случилото се и със фотоси, на които плаче и демонстрира синините си от ударите. " 5 години си задавам въпроса за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми ", връща се обратно в предишното актрисата.

Димитрова добави още: " Знаете ли кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора, с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди ".

Макар да се реши да опише историята, тя отхвърля да каже името на индивида, който я е бил, само че от думите й се схваща, че към този момент не е сред живите. " Не диря внимание, няма да назова име, не желая да разривам и трупове ", написа Диана и прибавя: " Искам да ви кажа, че съвсем никой не е подобен, какъвто прави да наподобява общественият му облик. Малцина са същинските хора от актьорската колегия. Този човек има шанс, че преди 5 години се срещна с другата Диана, тъй като в случай че се беше случило през днешния ден, заклевам се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в пандиза, където му е мястото ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР