Роджър Федерер остана изключително разочарован, след като организаторите на Уимбълдън

...
Роджър Федерер остана изключително разочарован, след като организаторите на Уимбълдън
Коментари Харесай

Роджър Федерер съкрушен от решението

Роджър Федерер остана извънредно отчаян, откакто уредниците на " Уимбълдън " взеха решение тази година шампионатът да не се състои. Швейцарецът е рекордьор по трофеи в Лондон с осем оценки.

Той бе решил да се върне на корта точно за сезона на трева, откакто претърпя интервенция. С анулацията на редица шампионати Федерер, който ще навърши 39 години през август, е лишен от опцията да добави с някой трофей блестящата си кариера, която наближава към края си.

Роджър разказа с една дума - " сломен ", реакцията си от отменянето на " Уимбълдън ". От долу той показа, че " няма фотография, която да опише възприятията ми сега ".

Devastated https://t.co/Fg2c1EuTQY pic.twitter.com/cm1wE2VwIp
— Roger Federer (@rogerfederer) April 1, 2020
Миналогодишната шампионка при дамите Симона Халеп също изрази разочарованието си. " Толкова е тъжно да чуя, че " Уимбълдън " няма да се състои тази година. Миналогодишният край ще остане един от най-щастливите дни в живота ми. Но ние прекосяваме през нещо по-голямо от тениса, а " Уимбълдън " ще се завърне. Това значи, че имам по-дълъг интервал, в който да чакам отбраната на купата си ", написа румънката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР