Родителите на убития преди седмица в Сливен Божидар Иванов, негови

...
Родителите на убития преди седмица в Сливен Божидар Иванов, негови
Коментари Харесай

Протести в Сливен и чужбина: Поискаха доживотен затвор за убиеца на културиста Божидар Иванов

Родителите на убития преди седмица в Сливен Божидар Иванов, негови родственици и другари желаеха най-тежкото наказване за килъра му. Днес те се събраха на площад " Хаджи Димитър " и подпалиха фотоси с лика на арестувания за убийството, след което направиха шествие до постройката на съда и общината, скандирайки " до живот ", заяви.

" Искаме да ни чуят българското правораздаване и полицията. Вярваме във тях и сме сигурни, че ще намерят всички участници в убийството. Защото съм сигурен, че има доста, които са взели участие в убийството и си мислят, че ще минат ей по този начин - даром ".

" Искам почтена присъда! Искам най-тежкото наказване! "

Пред постройката на Окръжен съд множеството насочи молитва за обективен развой и наказване.

" Боже! Ти постави ръка на всички, които са забъркани, на всички, които са били съучастници! Бял ден да не видят, Боже! Амин! "

Димитър и Мария Русчеви разясниха, че имат вяра на правосъдната система и чакат най-тежкото наказване за килъра на сина им.

По информация на митинг е имало и измежду българите в чужбина с искане за пожизнен затвор без право на подмяна за убийството на 30-годишен мъж.

На 29 октомври състезателят по културизъм Божидар Иванов е атакуван с нож в автомобила си и издъхва по-късно от раните си. За убийството е арестуван негов връстник, а главният претекст на следствието е закононарушение от ревнивост.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР