Родителите на недоносените бебета, родени в УМБАЛ-Бургас, могат да ги

...
Родителите на недоносените бебета, родени в УМБАЛ-Бургас, могат да ги
Коментари Харесай

УМБАЛ-Бургас въведе свиждане по вайбър за родителите на недоносените бебета

Родителите на недоносените бебета, родени в УМБАЛ-Бургас, могат да ги видят посредством видеовръзка по вайбър. Заради изключителното състояние свижданията в болничното заведение са неразрешени. Това оповестиха от пресслужбата на болничното заведение.

Опитваме се да вдъхнем кураж на родителите и да им дадем опция да видят децата си, въпреки и отдалечено, споделиха от болничното заведение.

От отделението по неонатология прецизираха, че видеосвижданията не са за всички, а са единствено за тези бебета, които се намират в интензивния бранш, а майките им от дълго време са изписани от болничното заведение.

Видео свижданията ще продължат досега, в който обстановката се усъвършенства и свижданията в болничното заведение бъдат позволени още веднъж.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1626 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1626  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР