Родителите на нападателя, който уби и рани хора снощи в

...
Родителите на нападателя, който уби и рани хора снощи в
Коментари Харесай

Задържаха за разпит родителите на нападателя в Париж

Родителите на нападателя, който умъртви и рани хора нощес в Париж, са арестувани за разпит. Засега не са дава друга информация за причинителя на офанзивата, който е бил разпознат по пръстови отпечатъци.

Отговорност за нападението, при което почина един човек, а четирима бяха ранени, пое организацията "Ислямска страна ".
Атаката бе осъществена в събота вечер в центъра на Париж, в многолюден квартал с доста заведения за хранене и питейни заведения. По разкази на очевидци и служители на реда младият мъж почнал безсистемно да атакува с нож минувачи, съумял да нанесе рани на петима души и побягнал, държейки окървавения нож в ръка. Твърди се, че викал: "Аллах е популярен! ". Полицаите пристигнали доста бързо, за по-малко от пет минути, и го обкръжили. Той се опитал да ги нападне, само че бил обезвреден и прострелян два пъти смъртоносно.

Според източници на радио Ер Те Ел, представено от ТАСС, нападателят не е бил в листата на евентуалните терористи.
Атаката бе осъществена в миг, когато Франция живее под непрекъсната терористична опасност, отбелязва Франс прес. Последното смъртоносно нахлуване датира от 23 март в Каркасон и Треб, в южната част на страната.

Общо 245 индивида са били убити при атентати на френска земя от 2015 година Някои от тези терористични актове бяха осъществени точно с нож, като този в Марсилия през октомври предходната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР