Родителите на жестоко убитата Евгения Владимирова смятат, че мотивът за

...
Родителите на жестоко убитата Евгения Владимирова смятат, че мотивът за
Коментари Харесай

Пари или ревност? Нова версия за убийството на Евгения, откр...

Родителите на грубо убитата Евгения Владимирова считат, че претекстът за убийството е бил пари. Това свидетелства майката на Евгения, Капка Чорбанова, която счита, че претекстът за закононарушението не е ревнивост, а веществен - парите за апартамент, който Евгения и Орлин са желали да купят.

Делото за убийството на Евгения продължава всъщност в Софийския градски съд с разпит на очевидци. През декември 2022 година правосъдният състав отхвърли да върне обвинителния акт на прокуратурата, както изиска отбраната на подсъдимите за закононарушението – брачният партньор на убитата Орлин Владимиров и татко му Пламен.

Капка Чорбанова описа, че не знае фамилията да е имало проблеми. Имало обаче един случай, през април 2021 година - няколко месеца преди убийството, когато Орлин е изгонил от жилището им брачната половинка и детето си, те се върнали на идващия ден. Също по този начин Евгения споделила на майка си, че Орлин ѝ проверявал скрито телефона с кого си написа.

Майката добави, че не знае Евгения да е имала връзка с различен мъж. Още първоначално, откакто Евгения била оповестена за търсене, тя поискала Орлин да мине на детектор на лъжата, само че той отказал. Тя сподели още, че Орлин е инсталирал камери в детските играчки на детето, с цел да следи жена си.

По делото следва да бъдат разпитани още бащата на Евгения, брат ѝ и брачната половинка му, както и други близки. Преди днешното съвещание пред Съдебната палата още веднъж се събраха другари на убитата с искане за правдивост, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тялото на Евгения Владимирова беше намерено през 2021 година в куфар във водоем. Тя изчезна през октомври, а тялото ѝ беше открито през ноември. Мъжът на убитата употребил телефона ѝ и нейните профили в приложения за връзка. Той взел участие и в издирването на брачната половинка си. Според проверяващите бащата Пламен Владимиров е съдействал на сина си да прикрие следите на закононарушението. Обвинението показва, че закононарушението е осъществено по изключително непосилен метод за жертвата и тя е осъзнавала какво се случва.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР