Родителите на деветмесечно бебе, починало след задушаване в детска градина,

...
Родителите на деветмесечно бебе, починало след задушаване в детска градина,
Коментари Харесай

Родителите на бебе, починало при задушаване в детска градина, почти загубиха второто си дете в ужасяваща повторна трагедия

Родителите на деветмесечно бебе, умряло след задушаване в детска градина, описаха ужаса си от съвсем загубата на втория си наследник в сходна покруса.

Луис и Зоуи Стийпър изгубиха първия си наследник Оливър през септември 2001 година, когато той беше единствено на 9 месеца - той стартира да се бори с дишането, откакто му беше дадена храна в детската градина Jelly Beans Day Nursery в Ашфорд, Кент. Семейството беше унищожено, когато той умря шест дни по-късно в лондонската детска болница „ Евелина “ след сърдечен удар.

Луис и Зоуи споделиха през вчерашния ден по какъв начин едвам не са изгубили втория си наследник Джейк при сходна покруса, само че са съумели да спасете го благодарение на устройство LifeVac. Устройството за пречистване на дихателните пътища избави Джейк, откакто татко му, 39, беше заставен да го употребява върху него, когато детето спря да диша през декември 2023 година 14-месечното дете се разсъни с тресчица и Луис употребява устройството, с цел да прочисти дихателните му пътища.

Луис и Зоуи си сложиха за задача да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР