Родителите на Дебора Михайлова коментираха пред медиите нейния вчерашен пост

...
Родителите на Дебора Михайлова коментираха пред медиите нейния вчерашен пост
Коментари Харесай

Майката на Дебора: Не се чувствам добре, като майка виждам един празен поглед

Родителите на Дебора Михайлова разясниха пред медиите нейния вчерашен пост във Facebook, в който потърпевшата от грубо оскърбление и физическо посягане 18-годишна жена благодари на хората за поддръжката.

“Не се усещам доста добре, като майка това, което виждам, е един празен взор ”, това съобщи пред медиите Ивелина Михайлова. Тя също по този начин се въздържа да разяснява по какъв начин е минала новата съдебно-медицинска експертиза, извършена в Пловдив.

И майката на Дебора, и татко ѝ обявиха, че единственото на което се надяват и за което се борят, е правдивост. При това освен за тяхната щерка, а и за всички други дами и девойки, които са били подложени на сходно принуждение.

И двамата родители на потърпевшата млада жена разясниха, че тя е доста надалеч от цялостното си възобновяване. Далеч е моментът, в който тя да се появи обществено измежду хора, съобщи майка ѝ. “Искам да се борим дружно, всички дружно. Тук нямаме безусловно никакви планове, с изключение на насилието да спре ”, съобщи Ивелина Михайлова.



„ Най-важно е детето ми да се възвърне най-скоро и да има правдивост. Не мога да каже, че е в положително психическо положение. Има усъвършенстване ”, сподели от своя страна бащата на Дебора. Красимир Михайлов разяснява също, че персонално съгласно него има вяра положението ѝ да се усъвършенства, изключително откакто работи и с психолог.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР