Родителите на четиригодишно момче, убито от пиян шофьор, призоваха обучението

...
Родителите на четиригодишно момче, убито от пиян шофьор, призоваха обучението
Коментари Харесай

Родителите на момче, убито от пиян шофьор, призовават пътната безопасност и образованието да бъдат включени в училищната програма

Родителите на четиригодишно момче, убито от пийнал водач, приканиха образованието на водачите и пътната сигурност да бъдат част от образователните стратегии за приблизително и главно обучение, с цел да се помогне за справяне с годишния камшик за гибел по пътищата в Ирландия.

Говорейки в навечерието на десетата годишнина от гибелта на техния наследник Сиаран, Джилиан и Ронан Трейси споделиха сигурността по пътищата и виновното шофиране би трябвало да се преподава и предизвиква в учебните заведения от ранна възраст.

„ Младите хора са демографската група, към която насочваме това обръщение, те са тези, които потеглят по пътищата и в случай че хванете млади, това ще посее позитивно семе в тях и да се надяваме, че ще го придвижи през техния шофьорски живот, ” сподели Ронан Трейси.

Джилиан Трейси, която беше съществено ранена при конфликта, лишил живота на Сиаран, сподели, че композиция от доктрина и процедура пътна сигурност и образование на водачи би трябвало да се преподава в учебните заведения: „ Определено би трябвало да има и двете (теория и прак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР