Родителите на 8-годишното момче, изоставено само на улицата от линейка

...
Родителите на 8-годишното момче, изоставено само на улицата от линейка
Коментари Харесай

Ще има ли санкции за изоставеното 8-годишно дете от линейка?

Родителите на 8-годишното момче, изоставено единствено на улицата от кола за спешна помощ в Русе, желаят някой да поеме отговорност за този случай. Подадохме сигнал в няколко институции – Министерството на здравеопазването, Агенцията за протекция на децата, до районната прокуратура и до районната здравна каса, сподели в предаването „ Тази сутрин” на bTV Йордан Иванов, татко на детето.

Единствено от здравната каса са се свързали с родителите, с цел да кажат къде са пренасочили сигнала, посочи Иванов.

Както ви разказахме през вчерашния ден, 8-годишното дете е оставено единствено в центъра на Русе, откакто баба му си чупи крайници и кола за спешна помощ идва, с цел да я откара в болница. Екипът на Спешна помощ отхвърля да качи и детето в колата за спешна помощ.

На Спешна помощ се обадили минувачи, бабата и детето не са имал в себе си телефон.

По думите на бащата инцидентна жена е разпитала плачещото дете и го е завела в офиса на майката. Афектирана от това майката незабавно е подала сигнал на тел. 112.

От Спешна помощ в Русе имат друга версия – оставили детето на позната на бабата, която поела ангажимент да се погрижи за него.

Ако детето беше съпроводено от прочут, брачната половинка ми нямаше незабавно да се обади на тел. 112, отвърна бащата на детето.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР