Родители скочиха на новата продукция на Disney - Чуден свят,

...
Родители скочиха на новата продукция на Disney - Чуден свят,
Коментари Харесай

Родители скочиха на нова aнимация, причината е шокираща

Родители скочиха на новата продукция на Disney - " Чуден свят ", която върви по кината за коледните празници, написа fakti.bg.

Лентата показва първия основен воин в анимация, който е гей младеж, чиито родители всестранно поддържат неговия избор. " Това е филм с категория " В ", надлежно може да се гледа от деца. Като заведох моето, то изпадна в стрес, тъй като видя неспокойствие, обич от момче към негов съученик и се изуми какво е това. В цялата зала настъпи ужас, а аз съумях да обясня на сина си, че това е изрусено момиченце. Потресена съм, какво е това? ", показа от профила си Десислава Лукова.

От Националния кино център са категоризирали " Чуден свят " с " В " категория, което значи: " Филмът утвърждава идеалите на хуманизма, разпространява националната и международната просвета или по никакъв метод не опонира на общоприетите морални правила в страната и няма ограничаващи рекомендации от комисията ".

Иначе " Чуден свят " изобилства от герои, които рядко намират поле за изява. Там са трикрако куче, хора в неравностойно състояние, разведени фамилни двойки и момчетата с друга полова ориентировка. Лентата ни среща с именитото семейство откриватели Клейдс, които се озовават надълбоко в непознатите, неразучени територии на различен, чудноват свят, където дебнат всевъзможни рискове и повече от удивителни същества.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР