Родители на загинали на пътя пешеходци и пострадали в катастрофи

...
Родители на загинали на пътя пешеходци и пострадали в катастрофи
Коментари Харесай

Протест и блокада в центъра на София, голяма мъка

Родители на починали на пътя пешеходци и потърпевши в произшествия провеждат Национален митинг от 11 часа пред постройката на Народното събрание. Към тях ще се причислят и поданици на столичния регион " Илинден ". Снощи те се събраха за шеста поредна вечер на мястото на злополуката, в която починаха Явор и Ани. Днес е погребението на двамата млади, изгубили живота си при тежкия случай.

Ето какво обявиха протестиращи пред БНР на вчерашния митинг на столичния бул. " Сливница ":
-->
" Аз ще отивам на погребението. Беше доста тъпо за тях двамата. Те са младежи и това момче, където е бил водачът и неговото не е лесно…Шофьорите гонят като гневни, карат и пияни, и дрогирани " ;

" Протестите ще продължат, до момента в който ние, жителите на квартала, и тези, които минават по тази права, не се усещат спокойни, че техния живот ще бъде съхранен " ;

" Всяка вечер идваме с 2 дребни деца. Ние също сме дейни водачи. Искаме децата ни да порастват свободно и да няма заплаха за живота им, както за техния, по този начин и за нашия. И най-тъжното е, че отглеждаме потомство, което убива. Деца убиват деца. Това е най-зловещото и може би всички ние би трябвало да дадем образец на подрастващите, че има полезност, има правила, има, закони и няма по-висша полезност от човешкия живот и той е ненарушим ".

До дни ще са подготвени резултатите от инспекцията на сигурността по бул. " Сливница ", която направиха екипи на Европейския център за транспортни политики със съдействието на Столичната община.  Общината ще извърши рекомендациите на центъра, даде обещание заместник-кметът Дончо Барбалов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР