Родители издирват отчаяно сина си. 24-годишният Димитър Малинов е от

...
Родители издирват отчаяно сина си. 24-годишният Димитър Малинов е от
Коментари Харесай

Шести ден без следа от 24-годишен! Качил се в черна кола и изчезнал

Родители търсят обезверено сина си. 24-годишният Димитър Малинов е от Стамболийски. Обявен е за търсене и от полицията. Следите на младежа се губят от към 23 часа на 20-и юли, а телефонът му е изключен. Последно е забелязан в пловдивското село Цалапица.

Атанаска Бакалова е майка на Димитър. Пред Нова телевизия тя споделя, че синът ѝ излязъл от къщи, споделил, че по-късно се връща, минал по глуха улица, само че не се върнал. Камерите в селото уловили момента, в който младият мъж се качва в черна кола, чиято регистрация не се вижда.

„ Разбрах в събота, че някакво момче го търсело да го бие ”, показа обезпокоената майка. Впоследствие се оказало, че въпросното момче в понеделник е отпътувало за Германия.

Никога не е споделял да има проблеми с някого. Той е доста разговорлив, има доста другари ”, разказва Димитър първата му братовчедка. Приятелите на изчезналия мъж пък споделят, че полицията бездейства.

В Пловдивската окръжна прокуратура е формирано досъдебно произвеждане по отношение на подадения сигнал за изгубването на 24-годишния Димитър Малинов от Стамболийски.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР