Родилката заяви,че отказва да приеме, че детето, което вече три

...
Родилката заяви,че отказва да приеме, че детето, което вече три
Коментари Харесай

Майката на едно от разменените бебета: В шок съм, това си е моето дете

Родилката съобщи,че отхвърля да одобри, че детето, което към този момент три месеца гледа в дома си, не е нейно

Скандален случай в столицата. Прокуратурата и здравните управляващи проверяват замяна на бебета в една от най-големите столични лечебни заведения " Шейново ". ДНК експертиза на двете майки е удостоверила размяната. Случаят е от септември.

Една от майките на разменените момиченца приказва пред.

Тя съобщи, че отхвърля да одобри, че детето, което към този момент три месеца гледа в дома си, не е нейно. Твърди, че ѝ е изработен ДНК тест.

Малката Ванеса е тримесечната щерка на Севда Михайлова и най-голямата ѝ наслада досега, в който в дома ѝ идват служители на реда да ѝ оповестят, че детето най-вероятно е заменено в болничното заведение и не е нейното.

" Извикаха ме в Столична дирекция на вътрешните работи, пристигнаха и ми споделиха, че би трябвало да отида там. При тях бяха тестванията. Ще си направя и аз, няма да се откажа ", разяснява тя.

Севда е безапелационна, че детето е това, което е родила.

" Това си е моето дете. Не знам за какво по този начин се е случило с другата жена, техен проблем ", добави родилката.

Севда споделя, че е в потрес от случилото се. Казва, че се познава с другата жена, която посредством ДНК тест е открила, че детето ѝ не е нейното. Запознали се в болничното заведение откакто родили.

" В потрес съм, по какъв начин да не съм, като всяка една майка, прибрах се с плач. Но съм сигурна, че това си е моето дете, ще си направя тест ", безапелационна е Севда.

Попитана дали при изписването нейната гривна и тази на детето са били идентични, тя отговори: " Беше, само че същия ден на изписването я качих горе, с цел да могат да я облекат за изписване, дадох дрешките, слязох долу за документите да се разпиша, не се усъмних въобще, че ще има такова нещо. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР