Родената в Берковица лекоатлетка Дева-Мария Драгиева, която от няколко години

...
Родената в Берковица лекоатлетка Дева-Мария Драгиева, която от няколко години
Коментари Харесай

Дева-Мария Драгиева финишира втора на състезание по ски бягане в Боровец

Родената в Берковица лекоатлетка Дева-Мария Драгиева, която от няколко години се състезава за Спортен клуб "Атлет " /Мездра/, се подреди измежду призьорите в обичайното съревнование по ски тичане за Купа "Самоков ". Атрактивната конкуренция се състоя на писта "Бистрица " в курорта "Боровец ", като в нея взеха присъединяване 74 фенове на този спорт от 7 клуба от страната, разграничени в четири възрастови групи: момчета и девойки до 12 и до 14 година, юноши и девойки до 16 и до 18 година 17-годишната възпитаничка на треньора Йоло Николов, която този път се състезаваше от името на Семеен кодекс "Ком " /Берковица/, финишира втора в всеобщия старт на 5 км. типичен жанр при девойките старша възраст (U18). Тя пробяга дистанцията за 20:25.80 мин.
Победител в тази възрастова група стана представителката на Семеен кодекс "Атлас " /Велинград/ Лидия Нанова с време 20:20.23 мин., а трета се подреди Мария Видинова (СК "Рилски скиор " - Самоков) с 20:54.75 мин. Призьорите в обособените възрастови категории получиха купи и предметни награди, осиryрени от уредниците на надпреварата - Спортен клуб "Рилски скиор " и концесионера на пистите в„ Боровец " "Бороспорт ".
Тази събота и неделя, 17 и 18 февруари, Дева-Мария Драгиева ще вземе присъединяване в Националния лекоатлетически шампионат в зала за момчета и девойки под 16 година Единайсетокласничката в Лесотехническата гимназия в Берковица ще започва отвън класирането на 400 и 800 м.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР