Робиньо, който е бивш футболист на Реал Мадрид, Манчестър Сити,

...
Робиньо, който е бивш футболист на Реал Мадрид, Манчестър Сити,
Коментари Харесай

Робиньо с много тежка присъда – ще лежи 9 години

Робиньо, който е някогашен футболист на Реал Мадрид, Манчестър Сити, Милан и бразилския национале тим би трябвало да извърши в родината си Бразилия присъдата от девет години затвор, която му бе наложена в Италия за групово обезчестяване, оповестяват управляващите в южноамериканската страна.

Делото бе прегледано от Върховния съд на Бразилия и завърши с решение на болшинството от съдиите, че присъдата в Европа е годна и в родината на някогашния национал. Тя бе наложена през 2017 година, когато Робиньо и петима други негови сънародници бяха упрекнати в обезчестяване над албанска жена в италиански нощен клуб през януари 2013 година Присъдата бе доказана и от Върховния съд на Италия през 2022.

 

A post shared by Robinho (@robinho)

40-годишният Робиньо живее в родината си и постоянно е отхвърлял обвиняванията. Робиньо е бил на 28 по време на хипотетичното закононарушение. По това време играе за Милан, той призна по време на обжалването си, че е имал „ контакт “ с дамата. Бразилецът обаче настоя, че той е бил по взаимно единодушие.

Прихванатите телефонни диалози сред бразилеца и лицата, за които се твърди, че са взели участие в нападението, бяха употребявани като основно доказателство. Така бе образувана и първичната му присъда. Бразилия няма процедура да екстрадира своите жители и поради това италианските управляващи желаеха той да излежи присъдата си точно там.

Робиньо има 100 мача и 28 гола за “селесао ”. Предстои правните му представители да апелират присъдата му.

Източник: sportal.bg

Още вести четете в категория Спорт

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР