Роби Уилямс разкри, че е бил мишена на наемен убиец,

...
Роби Уилямс разкри, че е бил мишена на наемен убиец,
Коментари Харесай

Бях поръчан. Искаха да ме убият... Роби Уилямс с шокиращо признание

Роби Уилямс разкри, че е бил цел на наемен палач, когато е бил на върха на славата си.

Бившата звезда от " Take That " описа по какъв начин ужасяващата опасност е изчезнала след интервенция на съобразителни негови другари, оповестява " Daily Mirror ".

" Никога, в никакъв случай не съм казвал това, само че бях поръчан. Искаха да ме убият. Досега не съм го казвал обществено. Но това отмина, помогнаха ми близки хора. Това е образец за невидимата част от славата ".

47-годишният артист разкрива, че най-трудната част от живота му като музикант е била тъкмо тази - да се оправи с известността.

" В един миг от живота си бях необикновено известен, но Майкъл Джексън. Станах фамозен когато бях на 17. На 21 години започнах солова кариера, продадох 80 милиона албума, държах върха за най-вече продадени билети за един ден, за турне и какво ли още не. Има няколко равнища по отношение на това какво славата ти предизвиква. Първото е " по дяволите ". Другите не ги помня сега, само че четвъртото е приемането. Искаш да бъдеш естествен, да вървиш тук-там, където вървят естествените хора. Изпитвам безпокойствие и не обичам да се срещам с непознати, само че те желаят да се срещнат с мен и се усещам в действителност неловко ", разкрива Роби.

Сега той живее в имение в Бевърли Хилс, което се намира на 30 акра земя със брачната половинка си Айда Фийлд и дъщерите им Теди и Колет и синовете Чарлтън и Бо. Казва, че там се радва на по-голяма анонимност, в сравнение с в родината си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР