Роберто Манчини е най-дискутираното име в италианския футбол през изминалите

...
Роберто Манчини е най-дискутираното име в италианския футбол през изминалите
Коментари Харесай

Манчини обяви кога ще вземе решение за бъдещето си в националния отбор

Роберто Манчини е най-дискутираното име в италианския футбол през миналите дни, откакто публично Италия отпадна в квалификациите за Световното състезание от тима на Северна Македония през уикенда. Специалистът раздели футболните ентусиасти в страната на две, като едните чакат от него оставка, а другите упорстват той да извърши договора си до 2026 година Самият треньор за в този момент не желае да бъде безапелационен, само че най-малко разгласи по кое време ще вземе своето дефинитивно решение.

„ Разговаряхме тези дни. Мисля, че имаме едни и същи хрумвания по всички въпроси. В околните дни ще приказваме още веднъж. Сега дано се фокусираме върху мача, а след това ще мислим какво да подобряваме в бъдеще “, сподели старши-треньорът на европейския първенец по време на конференцията за срещата с Турция, представен от Sportal.

„ Скуадра Адзура “ ще изигра мач без действителна стойност от европейските баражи, с цел да бъде избран официално третият отбор в тази мини-надпревара. Целта е отпадналите страни да не си търсят незабавно противник за контрола, а и в това време да взема решение въпросът с възможното административно отпадане на Португалия и Северна Македония във финалния плейоф.

Ще следим изказванията на Манчини незабавно след въпросния мач, с цел да разберем дали напуща или остава в тима на Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР