Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента на САЩ, е починал

...
Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента на САЩ, е починал
Коментари Харесай

Почина по-малкият брат на Доналд Тръмп

Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента на Съединени американски щати, е умрял в събота вечерта в болница в Ню Йорк на 71-годишна възраст. Това заяви нощес самият Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, представен от международните организации, съобщи Българска телеграфна агенция.

"С тежест на сърцето споделям, че моят прелестен брат Робърт умерено умря тази нощ. Той не беше просто мой брат, той беше най-хубавият ми другар. Много ще ми липсва, само че ще се срещнем още веднъж. Паметта за него постоянно ще живее в сърцето ми. Робърт, обичам те. Почивай в мир ", гласи изказването на 74-годишния Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Той е посетил брат си в болничното заведение в петък, откакто от Белия дом оповестиха, че Робърт Тръмп е тежко болен.

По-младият Тръмп е бил непосредствен с брат си. През юни т.г. той е завел правосъдно дело от името на фамилията, с цел да спре публикуването на разобличаваща книга с създател на племенницата на президента Мери. Опитът му е бил несполучлив.

Най-старият брат на президента, Фред Тръмп Джуниър, е страдал от алкохолизъм и през 1981 година е умрял на 43-годишна възраст. Живи са двете сестри на президента - Елизабет Тръмп Грау и Мариан Тръмп Бари, която е федерален апелативен арбитър в пенсия.
Робърт Тръмп стартира кариерата си на Уолстрийт в областта на корпоративните финанси. Впоследствие се включва в фамилния бизнес и ръководи холдинги за недвижими парцели като основен изпълнителен шеф на "Тръмп организейшън ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР