Робърт Мюлер не е от хората, които правят компромиси. Нито

...
Робърт Мюлер не е от хората, които правят компромиси. Нито
Коментари Харесай

Тя никога не може да бъде грешен избор: Как да носим бяла риза

Робърт Мюлер не е от хората, които вършат взаимни отстъпки. Нито когато става въпрос за закона, нито за цвета на ризата му. Оказва се, че единственият мъж, от който Доналд Тръмп се опасява, също поддържа класическия мъжки жанр, описват във видео на канала  във.

" Знаете ли, просто си мечтаех за Робърт Мюлер. Може би сте чували за него.

В момента той управлява следствието на съветските връзки на този човек.

Той е единственият мъж, от който Доналд сега в действителност се опасява.

Освен това той е воин от войната, ранен във Виетнам. Той е бил шеф на ФБР в продължение на 12 години. И е прочут с още нещо. Винаги носи единствено бели ризи. Имам поради постоянно. Без изключение. Нито едно ".

" Когато беше шеф на ФБР, хората му даже не смееха да носят светлосиня риза. 

Знаеха, че той ще забележи. И няма да му хареса. Мисля, че това е по този начин, тъй като във филмите положителният човек постоянно е облечен в бяло. Поздравявам го. Може и в никакъв случай през живота си да не сложите лилава вратовръзка, копринена джобна кърпичка или златни копчета за ръкавели ", споделят във видеото.

" Но няма по какъв начин да не ви се наложи да облечете бяла риза.

Бялата риза е като празно платно. Там е за теб, като остарял другар. Това е като преди малко паднал сняг. Или бял мрамор. Чисто и просто. Има висша изясненост. Особено за тези от вас, които занапред стартират да се обличат вярно. Започнете от дъното. Бялата риза е главен конструктивен детайл ",.

" Тя в никакъв случай не може да бъде неверен избор.

Обличайки я заран, то към този момент сте на 50% подготвени с тоалета си. Останалото просто си идва на мястото. Така че за какво да не извадите лист от книгата на Робърт Мюлер и да оставите цветът на ангелите да приказва ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР