Робърт Хелениус беше победен от Антъни Джошуа в Лондон, след

...
Робърт Хелениус беше победен от Антъни Джошуа в Лондон, след
Коментари Харесай

Хелениус разказа какво помни от нокаута срещу Джошуа

Робърт Хелениус беше надвит от Антъни Джошуа в Лондон, откакто самоуверено се намеси като заместващ противник в последната минута. Финландецът бе нокаутиран в 7-и рунд от Ей Джей пред публиката в О2 Арина в Лондон. В седмия рунд британецът отпусна дясната си ръка и постави завършек на мача. Пред финландската медия Yle Urheilu, Хелениус сподели, че не си спомня удара.

„ Това беше огромен гърмеж. Не помня въздействието, силите ми бяха на привършване в този миг. Разбира се, че боли, сърцето най-вече. Наистина бих желал да печеля този мач. Ще забележим какво ще излезе от това “, разгласи Хелениус.

Въпреки безапелационния край, Хелениус усеща, че сподели положителни неща на кръга. Някои от ударите му разкървавиха носа на Джошуа и провокираха лек оток към окото му.

„ Ударих го добре с ляв прав и забелязах, че той беше малко обезпокоен от това. Трябваше просто да пусна верния удар. Нараних го доста пъти и в един миг имах възприятието, че държа мача в ръце. ”

Финландецът има вяра,  че е щял да завоюва, в случай че не беше заел мястото в последния миг.

„ Все още считам, че в случай че ми бяха дадени 12 седмици за този мач, крайният резултат нямаше да е подобен. Щеше да е противоположното. „ Тук нямах условия за 12 рунда. По-добрият завоюва този път, това е всичко... Въпреки че изгубих, това ме остави с положително възприятие. Няма да разясня дали кариерата ще продължи. ”

На 39 години и последните му две загуби бяха с тежки нокаути, малко евентуално е Хелениус да продължи още дълго на сцената в тежка категория. Що се отнася до Ей Джей, той се доближава с още една стъпка към евентуална борба с Дионтей Уайлдър идващия януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР