Робърт Ф. Кенеди-младши казва, че обмисля да се кандидатира за

...
Робърт Ф. Кенеди-младши казва, че обмисля да се кандидатира за
Коментари Харесай

Робърт Ф. Кенеди-младши обмисля да се кандидатира за президент като либертарианец, тъй като се бори с достъпа до бюлетини

Робърт Ф. Кенеди-младши споделя, че обмисля да се кандидатира за президент като либертарианец, защото към момента е изправен пред обилни трудности при спечелването достъп до бюлетини в голямото болшинство от щатите като самостоятелен претендент.

„ Това е нещо, което преглеждаме “, сподели той пред Майкъл Смеркониш от CNN в понеделник в отговор на въпрос дали би обмислил либертарианска кандидатура.

„ Имаме в действителност положителни връзки с Либертарианската партия “, добави Кенеди.

Досега се е класирал за изборите единствено в един щат, Юта. Той също по този начин доближи прага за подписи в Ню Хемпшир, само че не е подал документи, тъй като акцията му към момента завърши документите си.

Човек, който желае да се кандидатира за президент, всъщност има два метода за достъп до бюлетините - да се кандидатира като самостоятелен претендент или като номиниран от партия. Двете съществени политически партии имат опашки за президентски бюлетини във всичките 50 щата, само че другите партии би трябвало да събират подписи и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР