Робърт Ф. Кенеди-младши е племенник на най-обичания американски пpезидент Джон

...
Робърт Ф. Кенеди-младши е племенник на най-обичания американски пpезидент Джон
Коментари Харесай

Роберт Кенеди-младши: „Тези нови ваксини са престъпление срещу човечеството

Робърт Ф. Кенеди-младши е племенник на най-обичания американски пpезидент Джон Кенеди, погубен през  1963 година и наследник на последвалия ориста му бpат - именит министър на правораздаването и герой против мафията - Робърт Кенеди. В работата си като юрист, защитаващ вредите, нанасяни от имунизациите, Робърт Кенеди - младши е подготвил документалния филм за имунизациите „ VAXXED “ и Мрежата за осведомено единодушие (ICAN). Оглавява борда на Асоциацията на бранителите на водата - природозащитна организация с нестопанска цел. От 1986 година до 2017 година Кенеди е старши юрист на Съвета за отбрана на естествените запаси - организация с нестопанска цел в региона на околната среда.
„ Бих желал да насоча вниманието ви незабавно към значими въпроси, свързани с идното имунизиране против Covid-19. За първи път в историята на имунизацията, по този начин наречените мРНК ваксини от последно потомство се намесват непосредствено в генетичния материал на пациента и затова трансформират неговия самостоятелен подобен. Това съставлява генетичната операция, а това е неразрешено. " Това написа основният антиваксър на Съединени американски щати Роберт Кенеди-младши в последното си изказване от 19 ноември в  сайта principia-scientific.com 
Според него тази интервенция може да се съпостави с генно манипулирана храна. Дори сега медиите и политиците да омаловажат казуса и намерено да призоват за всеобщата приложимост на имунизацията, тази имунизация е проблематична във връзка с здравето, морала и етиката, а също и във връзка с генетичните увреждания, които за разлика от вредите, породени от предходни ваксини, ще бъдат необратими и непоправими, споделя юрист Кенеди.
Кенеди убеждава почитателите си, че в случай че се имунизират, няма да могат да лекуват признаците, провокирани от ваксинирането. Те ще би трябвало да живеят с следствията, тъй като към този момент не могат да бъдат излекувани единствено посредством унищожаване на отрови от човешкото тяло, тъкмо както човек с генетичен недостатък като синдром на Даун, синдром на Клайнфелтер, синдром на Търнър, генетичен сърдечен арест, хемофилия, кистозна фиброза, синдром на Рет и други, тъй като генетичният недостатък е вечно, твърди роднината на великия държавен властник на Съединени американски щати.
Той е още по-категоричен в обявата си: „ в случай че след имунизация с мРНК се развие признак на имунизация, нито аз, нито който и да е различен терапевт може да ви помогне, защото вредите, породени от имунизацията, ще бъдат генетично необратими. Според мен тези нови ваксини съставляват закононарушение против човечеството, което в никакъв случай не се е случвало в историята. "  Кенеди цитира и доктор Волфганг Водарг, умел доктор, само че не загатва от коя болница, който твърди, че тази „ обещаваща ваксина “ би трябвало да бъде неразрешена за по-голямата част от хората, тъй като е генна операция.
Ваксината, създадена и утвърдена от Антъни Фаучи и финансирана от Бил Гейтс, употребява пробна mRNA- технология. Три от 15-те човешки морски свинчета (20%), върху които е експериментирана, са имали „ сериозен нежелателен непряк резултат “, твърди Роберт Кенеди-младши.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР