Робърт де Ниро се яви като свидетел по дело, заведено

...
Робърт де Ниро се яви като свидетел по дело, заведено
Коментари Харесай

Робърт де Ниро „избухна”, докато дава показания по дело срещу него от бивша асистентка

Робърт де Ниро се яви като очевидец по дело, заведено против него от някогашна асистентка, която го упреква, че е бил шеф, упражняващ тормоз. В хода на показанията си артистът и притежател на " Оскар " не съумя да сдържи нервите си и " избухна ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Де Ниро, който на моменти изглеждаше навъсен, се сдържаше по време на дисекцията на взаимоотношенията му с някогашната му служителки, преди най-после да " изригне ": " Всичко това са нелепости! "

Двукратният притежател на " Оскар ", прочут с осъществяванията си в хитови филми като " Ловецът на елени " и " Разяреният бик ", беше първият очевидец по делото, заведено от Греъм Чейс Робинсън.

Робинсън, която е работила за Робърт де Ниро сред 2008 и 2019 година, е получавала 300 000 $ годишно, преди да се отдръпна като негов вицепрезидент по производството и финансите. Жената, натоварена в продължение на години с всичко - от украсяването на коледната елха на Де Ниро до отвеждането му в болница, откакто пада по стълбите, го съди за 12 милиона $ обезщетение за причиняване на тежък прочувствен стрес и накърняване на репутацията. Робинсън споделя, че артистът е отказал да й даде рекомендация, с цел да си откри друга работа, когато тя е напуснала през 2019 година след многократни конфликти с приятелката му.

80-годишният Де Ниро даваше показания през по-голямата част от следобеда в понеделник, като се съгласи, че в даден миг е показал Робинсън като лице за контакт при незабавни случаи и е разчитал на нея да му оказва помощ с приветствени картички за децата му. Когато обаче юристът й го попита дали я счита за съзнателен чиновник, той се изсмя. " Не и след всичко, през което преминавам в този момент ", сподели артистът.

Де Ниро на два пъти увеличи звук съвсем до кряскане по време на показанията си. Веднъж, когато защитаваше взаимоотношенията на приятелката си с Робинсън, казвайки: " Вземаме решения дружно ". Вторият път се случи, когато юристът на някогашната му служителка се опита да внуши, че през 2017 година артистът е тормозил клиентката му рано сутринта, с цел да го закара до болничното заведение.

" Това беше веднъж, когато си счупих гръбнака, падайки по стълбите! ", избухна ядосаният Робърт де Ниро. По думите му даже в този случай той не я повикал директно след случая, който се е случил в ранните часове на нощта, а часове по-късно на сутринта.

Актьорът настоя, че се е отнасял добре с Робинсън, даже откакто е купил къща с пет спални в Манхатън и й е разрешил да управлява част от приготовленията, с цел да може да се реалокира там с приятелката си Тифани Чен.

" Не е като да съм изискал от нея да отиде там и да търка и бърше подове. Така че всичко това са нелепости ", сподели Робърн де Ниро.

Във встъпителните изказвания, които предшестваха показанията на артиста, юрист Андрю Макърди съобщи, че клиентката му Греъм Чейс Робинсън не е могла да си откри работа и се е страхувала да излиза от вкъщи си, откогато е напуснала работата при Де Ниро. Той сподели също, че артистът от време на време й е крещял и я е наричал с неприятни имена, което съответствало на сексистките му забележки по адрес на дамите като цяло. Макърди добави, че проблемите сред тях са зародили, когато Тифани Чен е почнала да ревнува, че Де Ниро разчита на Робинсън за доста задания и че двамата поддържат връзка толкоз добре.

Адвокатът сподели още, че клиентката му в никакъв случай не е имал сантиментален интерес към Де Ниро, каквито са били съмненията на приятелката му.

Адвокатът на холивудската звезда Ричард Шонщайн на собствен ред сподели, че Робърт де Ниро се е отнасял доста добре с Робинсън, " само че постоянно е считал, че тя заслужава повече ". Той разказа Де Ниро като " благ, рационален, великодушен " и сподели на правосъдните заседатели, че ще схванат това, когато чуят показанията на други лица, наети от компанията на артиста " Canal Productions ", която е завела ответен иск против Робинсън.

Шонщайн назова Робинсън " снизходителна, унижаваща, контролираща, злоупотребяваща " и сподели, че " тя постоянно е играела ролята на жертва ".

Източник:Елена Христова, Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР