Рийд Хофман, съосновател на LinkedIn и виден донор от демократите,

...
Рийд Хофман, съосновател на LinkedIn и виден донор от демократите,
Коментари Харесай

Най-добрият донор от Демократическата партия дава $250 000 в подкрепа на Ники Хейли, позовавайки се на необходимостта да победи Тръмп на първичните избори

Рийд Хофман, съосновател на LinkedIn и изтъкнат донор от демократите, споделя, че е дарил на супер PAC, подкрепящ републиканския претендент за президент Ники Хейли, защото продължаващата първична борба на Републиканската партия съставлява първата от единствено две благоприятни условия да попречи на Доналд Тръмп да завоюва белите Отново къща.

В обява в LinkedIn Хофман сподели, че „ ще гласоподава с възторг “ за президента Джо Байдън идващия ноември, само че означи, че „ първият му приоритет е американската народна власт и целостта на нашата правна система “.

„ Това значи, че първият ми приоритет е да победя Тръмп, а първичните са първият от двата шанса да го направя “, добави той.

Хофман е дарил 250 000 $ на про-Хейли супер PAC, SFA Fund, удостовери неговият политически консултант Дмитрий Мехлхорн пред CNN.

Ню Йорк Таймс първи оповестява за приноса.

Публичното изказване на Хофман идва, когато Хейли и трима други републиканци – губернаторът на Флорида Рон Десантис, някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи и предприемачът Вивек Рамасвами – са подготвени да се изправят лице в лице в четвъртия спор на Републиканската партия в сряда вечерта в Алабама. (Тръмп, както е правил и в предишното, пропуща борбата.)

Преди дебата акцията на ДеСантис се опита да употребява дарението на Хофман, с цел да нарисува Хейли като „ либерал “.

Хофман има история на поддръжка на дела против Тръмп и помогна за подписването на процеса за нахлуване и клюка против Тръмп на колумниста Е. Джийн Карол. Необичайният му ход да помогне на републикански претендент за президент идва, когато Хейли, която беше дипломат в Организация на обединените нации по време на администрацията на Тръмп, се издига в социологическите изследвания и притегля вниманието на донори с дълбоки джобове, които търсят опция на някогашния президент. Тръмп остава далечният любимец на Републиканската партия в ранните щатски и национални изследвания.

Изпълнителният шеф на JPMorgan Chase Джейми Даймън неотдавна насърчи демократите да поддържат Хейли – мнение, което Хофман сподели, че поддържа. „ Онези от нас, които имат вяра в Америка, би трябвало да вдигнат оръжия, с цел да попречат на Доналд Тръмп да си върне Белия дом “, сподели Хофман в обявата си. „ Америка има потребност и от двете съществени партии да предлагат здрави хора, които ще съблюдават клетвата си в службата. “

Хофман сподели, че не е склонен с Хейли по необятен набор от политически въпроси, само че счита някогашния губернатор на Южна Каролина за „ единствения републиканец … с изключение на Тръмп с някакъв късмет “ да завоюва утвърждението на Републиканската партия.

„ Ники Хейли нямаше да бъде толкоз добра за Америка, колкото Джо Байдън “, написа той, „ само че Америка щеше да оцелее при нейното ръководство “.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР