Рициновото масло им доказани противовъзпалителни, болкоуспокояващи, противовирусни и противобактериални свойства.

...
Рициновото масло им доказани противовъзпалителни, болкоуспокояващи, противовирусни и противобактериални свойства.
Коментари Харесай

Изпробвайте този трик и ще се радвате на гъста коса, действа безотказно

Рициновото масло им потвърдени противовъзпалителни, болкоуспокояващи, противовирусни и противобактериални свойства. Това обуславя неговото необятно приложение при: запек, киста на яйчник, заплаха от аборт, глисти, гъбични инфекции, хемороиди, окосмяване и най-разнообразни кожни проблеми (екземи, акне, унищожаване на бенки, бръчки, белези и брадавици).
Освен това се ползва за: намаляване, изчистване на черния дроб от отрови и общо филтриране на организма.
Тук обаче ще се спрем вниманието ви главно на приложението му за попречване на косопад и втвърдяване на косата, както и на окапването и стимулиране на растежа на миглите и веждите.

Как да въздействате благотворно върху косата си? Разтривате в ръцете си 2 капки рициново масло и полагате консистенцията върху косата си като започнете от самите корени върху скалпа (не надвишавайте това количество, тъй като в противоположен случай ще омазните косата си прекомерно много).
Правете това всеки ден като последователно увеличавате с малко количеството на маслото и следите по какъв брой може да поеме косата ви. Може да смесвате рициновото масло с кокосово или кайсиево масло.
Преминете към втриване на маслото в скалпа ви, с цел да стимулирате растежа на косата си. А в случай че желаете здрави и гъсти мигли и/или вежди, то правете втриване на масло на съответните места от кожата.

Обяснението на този удивителен резултат на рициновото масло е в неговия характерен състав. То е богато на рицинолова киселина, която унищожава бактериите, причиняващи косопад.
Същевременно, съдържащите се в него омега-9 мастни киселини работят в посока поддържане на космените фоликули и на целия скалп, като проникват надълбоко в порите.
В допълнение ще ви осведомим, че с рициновото масло ще изгладите устните, те ще станат меки и ще добият особена бляскавост. Освен това ще бъдат трайно предпазени от нашествието на вируси и бактерии от околната среда.

Дълбокото навлизане на рициновото масло в кожата я омекотява, което способства за унищожаване на белезите от рани или келоиди. Нещо повече, рициновото масло подтиква производството на белите кръвни телца, посредством което се понижава възпалителната реакция на подкожната тъкан. Все отново, с цел да постигнете дълготраен резултат, то би трябвало да третирате съответните места от кожата всекидневно, в продължение на 3 месеца. Това не е дълъг интервал, а ще си спестите носене на перука след грозящото ви оплешивяване…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР