Рисунките върху асфалт край Севастопол“, които са разположени върху пътните

...
Рисунките върху асфалт край Севастопол“, които са разположени върху пътните
Коментари Харесай

Мръсотия скрива рисунките върху асфалт край „Севастопол“

Рисунките върху асфалт край „ Севастопол “, които са ситуирани върху пътните платна, са покрити с нечистотия и следи от гуми дни след основаването им, видя кореспондент на Moreto.net.

Свежите цветове са изгубили блясъка си и провокират смесени усеща при наблюдението им. Може би, с цел да се задържи по-дълго от няколко дни резултатът от нарисуваното и да се запази цялостната концепция, е належащо да се намерения и за поддръжка чистотата на творбите. Така жителите и гостите на града ще могат да им се радват по-дълго и да ги запечатват в фотоси.

Инициаторите на плана обявиха за Moreto.net, че се работи по организирането на почистването на рисунките.

Картините край „ Севастопол “ бяха основани преди седмица. Рисунките са осъществени по план Reconnect the City и самодейност на съдружие „ Пространствата на Варна “. Идеята на уредниците е, че реализирането на плана е от хората за хората. Основната цел е да свърже града и хората посредством изкуство. В рамките на няколко дни бяха изрисувани близо 1000 квадрата. Проектът беше определен след конкурс. Той носи името SEAvastopol и е дело на Kalkan Agency.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР