Рисунка с изображение на небостъргачи в Ню Йорк от сегашния

...
Рисунка с изображение на небостъргачи в Ню Йорк от сегашния
Коментари Харесай

$ 29 200 за рисунка на Тръмп

Рисунка с изображение на небостъргачи в Ню Йорк от настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп бе продадена на търг за 29 200 $. Както оповестиха от основаната в Лос Анджелис (щата Калифорния), аукционна къща Nate D. Sanders Auctions, провела търга, става въпрос за аматьорска схема, изобразяваща аспект от Ню Йорк с небостъргача " Тръмп Тауър " в средата.
Рисунката е направена от Тръмп с флумастер и е подписана персонално от него. Рамкираният лист хартия е съвсем в съвършено положение, като се изключи съвсем незабележими петна и ожулвания от дясната страна. От аукционната къща споделиха, че тази работа, без значение от нейната първичност, е " необичайност, защото са известни единствено няколко рисунки " на Тръмп.
Първоначалната цена на картината е била 9000 $. Името на купувача не бе разкрито. Тръмп е направил рисунката по време на благотворително събитие през 2005 година, доста преди встъпването си в служба като държавен глава. Приемът е бил проведен от компанията Pitney Bowes във връзка Международния ден на грамотността, който се отбелязва през септември. Компанията поискала известни художници, спортисти, писатели, илюстратори и политици да основат нещо персонално и с подпис. По-късно тези неща са били препоръчани на търг, като събраните средства са предопределени за очистване на неграмотността в Съединени американски щати и Канада.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР