Рискът от заразяване в ресторантите не е по-голям, отколкото в

...
Рискът от заразяване в ресторантите не е по-голям, отколкото в
Коментари Харесай

Симеонов: Рискът в нощните барове е като на пълен стадион

Рискът от заразяване в заведенията за хранене не е по-голям, в сравнение с в учебните заведения. Затова нищо неприятно няма да се случи, в случай че заведенията за хранене работят до 22.30 часа. Нощните заведения наложително би трябвало да бъдат затворени, тъй като там рискът е доста огромен, като на цялостен стадион. Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов.
" Не виждам смисъл в това на 4 февруари да бъдат върнати огромните възпитаници в учебно заведение, а да не бъдат отворени заведенията за хранене и кафенетата ", сподели Симеонов и изясни, че рискът е постоянно там, където огромна група от хора поддържат връзка посред.

Според него рискът от заразяване в заведенията за хранене не е по-голям, в сравнение с в учебните заведения. Затова и съгласно него нищо неприятно няма да се случи, в случай че заведенията за хранене работят до 22.30 часа. Нощните заведения наложително би трябвало да бъдат затворени, тъй като там рискът е доста огромен, като на цялостен стадион.

Не би трябвало да се стига до крайни ограничения и до закани, би трябвало разговор, прикани водачът на НФСБ във връзка опасността на двете асоциации да пристъпят към гражданско непокорство, в случай че здравните управляващи не им дадат решение, което да ги устройва през днешния ден.

Има съществени пропуски и дефекти, само че това е работа на обособените министерства, министри и на управленията на обособените министерства, с цел да може средствата в помощ на бизнеса да стигат в точния момент, уточни Валери Симеонов. Нека да не се фиксираме върху пропуските и проблемите, които не са решени, тъй като имаме нов вариант на вируса, за който към момента нямаме никакъв логаритъм, сподели още той.

Валери Симеонов разяснява гласуването и идните избори: " 100 млн американци гласоподаваха по пощата, само че доста писма закъсняха, преброяването се забави. И Тръмп не без съображение изрази противоречие. И по какъв начин да не изрази индивидът! В Пенсилвания се получиха с 200 000 повече писма, отколкота са изпратени. Представяте ли си какво ще стане у нас!

Тайната на вота по пощата няма по какъв начин да се резервира. Видеонаблюдението ще включва една камера, в чийто обсег ще влезе масата със 7 индивида, няма да обезпечи видимост към бюлетините.

Всяка партия ще се хване за това, с цел да оспорва. Много хора няма да отидат да гласоподават, тъй като ще мислят, че камерите ще ги наблюдават ", разяснява Симеонов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР