Риши Сунак ще бъде първият британски министър-председател от индийски произход

...
Риши Сунак ще бъде първият британски министър-председател от индийски произход
Коментари Харесай

Как Риши Сунак стигна до премиерския пост във Великобритания - коментар на Красимира Хендри

Риши Сунак ще бъде първият английски министър-председател от индийски генезис и изповядващ хиндуизъм. Роден в фамилията на имигранти в Саутхемптън като най-малкото от трите деца в фамилията, Сунак прави кариера в областта на финансите, откъдето след това се трансферира в политиката.

За провокациите пред него и пътят до високия пост в " Светът и ние " приказва Красимира Хендри от Военновъздушни сили. По думите ѝ пред Сунак стоят същите провокации, които стояха и пред предшественицата на поста му Лиз Тръс: енергийната рецесия, предизвикана от войната в Украйна, растящите цени на питателните артикули, покачването на лихвените проценти, финансовото обезпечаване на Националната здравна система на фона на рекорден брой от чакащи в лечебните заведения.

Сунак, обаче, се зарича а не работи с празни обещания.

" По време на акцията си той концентрира посланията си върху влошаващото се положение на английската стопанска система и по какъв начин този проблем да се позволи. Тогава той сподели, че по-скоро би изгубил конкуренцията, в сравнение с да завоюва с неизпълнимо заричане ", споделя Хендри.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР