Риши Сунак се срещна в Киев с Володимир ЗеленскиСнимка: ЕПА/БГНЕССледвайте

...
Риши Сунак се срещна в Киев с Володимир ЗеленскиСнимка: ЕПА/БГНЕССледвайте
Коментари Харесай

Сунак в Киев: Великобритания ще подкрепя Украйна, докато тя не победи

Риши Сунак се срещна в Киев с Володимир ЗеленскиСнимка: ЕПА/БГНЕС
Следвайте " Гласове " в ​​​​​​

Англия ще поддържа Украйна, до момента в който тя не победи. Това разгласи английският министър председател Риши Сунак по време на визитата си в Киев - първата, откогато пое поста на 25 октомври. Той се е срещнал с украинския президент Володимир Зеленски, а в публично известие от Даунинг стрийт оповестиха, че задачата на визитата на Сунак е да изрази продължаващата поддръжка на Лондон за Киев. Междувременно не престават съветските ракетни офанзиви в Украйна. 
Англия и Украйна знаят какво значи да отстояваш свободата, написа в туитър украинският президент Володимир Зеленски след срещата си с английския министър председател Риши Сунак и добави изтъквам: " с другари като вас на наша страна, ние сме уверени в нашата победа. "
А на фронта не престават ракетните удари на силите на Москва, оповестяват от украинското военно командване. Властите в Киев предизвестиха за спирания на тока във всички райони. 

Министерството на енергетикана на Украйна се обръща с молба към популацията да понижи потреблението на сила с 25%.
Според заместник-министър Фарид Сафаров жителите на Украйна са понижили потреблението на ток с 10 на 100. Той благодари за тези дейности на украинците, само че акцентира, че с цел да бъде разтоварена мрежата на страната и да бъдат възобновени неработещите такива допустимо най-бързо, е нужно икономиите да стигнат до 25 на 100.
На фона на продължаващите военни дейности от Пентагона обявиха, че увеличението на съветските ракетни удари цели да изтощи противовъздушната защита и силите на Москва да реализират владичество в небето над Украйна. Това съобщи Колин Кал, заместник-министър на защитата по политическите въпроси на Съединените щати.
Киев популяризира тревожни данни. Най-малко 437 украински деца са убити във войната в Украйна, ранените са близо 840, оповестиха в изказване от украинската основна прокуратура, представени от в. " Гардиън ".
Най-засегната съгласно данните е източната област Донецк. Почти всички от убитите деца от началото на съветската инвазия през февруари са в тази област.
Длъжностни лица споделиха, че цифрите не са дефинитивни.

Източник: БНР
 
 
 
 
19 Ное 202214319 Ное 202217919 Ное 202281219 Ное 2022189019 Ное 202291719 Ное 2022619Коментарипаф19 Ное 2022 18:27ч.
руснаците желаят помирение и договаряния, тоз зеления наркоман се прави по-велик от наполеон!...като не искаш мира - на ти брадва!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022168819 Ное 202212618 Ное 2022126124 Sep 20222801
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР