Риши Сунак се подиграва на своята предшественичка Лиз Тръс заради

...
Риши Сунак се подиграва на своята предшественичка Лиз Тръс заради
Коментари Харесай

Риши Сунак дава загадъчен отговор на твърдението на Лиз Тръс, че „дълбоката държава“ я е саботирала

Риши Сунак се подиграва на своята предшественичка Лиз Тръс поради нейните странни изказвания, че е била свалена от „ дълбоката страна “.

Г-жа Тръс, която устоя единствено 49 дни на номер 10, сподели предишния месец, че институциите са били завладяни от леви, които са отговорни за краха на нейното премиерство. Заблудената тори пропусна да спомене по какъв начин нейните проекти за голям брой нефинансирани понижения на налози сринаха стопанската система, което докара до нейните лични депутати, обърнати против нея.

„ В прекомерно огромна част от свободния свят левицата ръководи прекомерно дълго и резултатите са прекомерно ясни, с цел да се видят “, написа тя в колона, оповестена от Fox News. „ Техните сътрудници са прекомерно дейни в обществените и частните институции и в това, което познаваме като административна страна и дълбока страна. Видях това от първа ръка, до момента в който саботираха напъните ми във Англия да понижа налозите, да понижа размера на държавно управление и възобновяване на демократичната отчетност. “

Нейният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР