Риши Сунак е подложен на натиск да изгони Лий Андерсън

...
Риши Сунак е подложен на натиск да изгони Лий Андерсън
Коментари Харесай

Лий Андерсън обявен за „расист“ заради клеветата на Садик Хан, тъй като премиерът каза да го изгони от торите

Риши Сунак е подложен на напън да изгони Лий Андерсън от партията на торите, откакто допусна, че Садик Хан е следен от мюсюлмански екстремисти.

Появявайки се в GB News, депутатът от Консервативната партия сподели, че кметът на Лондон е „ предал нашата столица на приятелите си “. „ Всъщност нямам доверие, че ислямистите имат надзор над страната ни, само че това, което имам вяра, е, че те управляват Хан и управляват Лондон “, добави той.

Лейбъристите упрекнаха господин Андерсън в расизъм и ислямофобия, до момента в който партията прикани министър-председателя да отдръпна мандата на торите.

Връстникът на торите Гавин Баруел, който беше шеф на кабинета номер 10 на Тереза ​​Мей, също осъди „ отвратителната засегнатост “ за господин Хан, който е първият мохамеданин, който е кмет на Лондон. „ В първата си тирада като министър председател Риши Сунак сподели, че ще „ сплоти страната ни “. Ако разреши на хора като Андерсън да популяризират ненавист и разделяне по този метод, тези думи ще бъдат разкрити като машинация “, каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР