Риши Сунак беше разтърсен от оставката на неговия министър на

...
Риши Сунак беше разтърсен от оставката на неговия министър на
Коментари Харесай

Министърът на имиграцията Робърт Дженрик подаде оставка след представянето на новия закон за Руанда

Риши Сунак беше разтресен от оставката на неговия министър на имиграцията, откакто отхвърли настояванията да се откаже от европейските закони за правата на индивида, с цел да съживи политиката за Руанда.

Робърт Джерик сподели на английския министър председател в сряда, че неговият нов проектозакон, ориентиран към прекъсване на прекосяването на дребни лодки, „ не стига задоволително надалеч “ и е „ успех на вярата над опита “.

Дългогодишният политически съдружник на господин Сунак твърди, че той би трябвало да напусне, тъй като има „ толкоз мощни несъгласия “ с метода на държавното управление към имиграцията.

Г-н Дженрик е бил възприеман като възприемащ все по-твърд метод към проектите за прекъсване на търсещите леговище лица, извършващи неразрешено секване на Ламанша с дребни лодки през последните седмици. схемата е била противозаконна поради рисковете за бежанците.

Законодателството, което би трябвало да бъде гласувано от Народното събрание, дава на министрите пълномощия да подценяват раздели от Закона за правата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР