Рим. На италианските острови Сицилия и Сардиния е обявен червен

...
Рим. На италианските острови Сицилия и Сардиния е обявен червен
Коментари Харесай

ТАСС: На италианските острови Сицилия и Сардиния е обявен червен код за опасност от силни валежи

Рим. На италианските острови Сицилия и Сардиния е разгласен червен код за заплаха от мощни превалявания, оповестява италианския ефирен канал Rai News 24, представен от TACC .
На остров Сардиния сутринта е умряла немска туристка, ударена от гръмотевица.
Друг младеж, ранен при бедствието в Тренто, е умрял в болница. По този метод общият брой на жертвите във времето в Италия е наближава 20.
В регионите на Италия се работи за унищожаване на следствията от мощните дъждове, които са предизвикали наводнения, ерозия на пътища, свлачища и паднали дървета. Множество дребни селища в северната част на Италия и крайбрежието на Лигурия остават откъснати от света. Железопътните известия също са прекратени по някои районни линии.
Щетите се правят оценка на стотици милиони евро. Правителството, по искане на шефовете на най-засегнатите региони - Лигурия, Венето, Фриули-Венеция-Юлия, обмисля опцията да се спре събирането на налози и заплащания по заеми от популацията на засегнатите региони. Северният самостоятелен регион Трентино-Алто Адидже пострада доста, където в Доломитите ветровете повалиха цели горски масиви.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР