РИМ (AP) — Човекът, който спечели най-голямото състезание на Олимпиадата,

...
РИМ (AP) — Човекът, който спечели най-голямото състезание на Олимпиадата,
Коментари Харесай

Италианският олимпийски шампион Джейкъбс се свързва отново с американското семейство, като се мести във Флорида преди Игрите в Париж

РИМ (AP) — Човекът, който завоюва най-голямото съревнование на Олимпиадата, в този момент живее в относителна неопределеност в затворена общественост във Флорида.

Едва ли някой го разпознава.

Никой не го тормози.

И това подхожда доста добре на Марсел Джейкъбс, откакто се оправи с хаоса, който заобикаляше всяко негово придвижване вкъщи в Италия.

Защото Джейкъбс, незнайният спринтьор, който наследи Юсейн Болт като първенец на 100 метра на Олимпиадата, към момента усеща, че има какво да потвърждава, до момента в който се готви да пази златото на тазгодишните Игри в Париж. Новата му подготвителна база му разрешава да резервира фокуса върху задачата.

„ Сега в Париж (всички) желаят да ме победят. (Всеки) желае да вземе моята корона от главата ми и да я постави на главата му... Така че нямам самообладание да дойде през август и да се опитам да печеля още веднъж “, сподели Джейкъбс пред Асошиейтед прес във видео изявление от Джаксънвил.

Един от дребното случаи, в които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР