Рики Норууд сподели съобщение с фенове преди последния епизод на

...
Рики Норууд сподели съобщение с фенове преди последния епизод на
Коментари Харесай

Звездата на ITV Dancing on Ice Рики Норууд наруши мълчанието си след твърдения, че е „заплашвал да напусне“ шоуто

Рики Норууд показа известие с почитатели преди последния епизод на Dancing on Ice след известия, че е „ заплашвал да напусне “ " шоуто по-рано тази седмица.

40-годишният артист - който е прочут с присъединяване си в сапунената стратегия на BBC EastEnders - е измежду състезателите в последния сериал на шоуто на ITV. Рики си партнира с професионалната състезателка по фигурно пързаляне Анет Дитрт, също на 40 години, в надпреварата.

Той отиде в Instagram в неделя следобяд, с цел да изрази своята признателност за поддръжката, която е получил от почитателите преди идващото шоу онлайн. Това идва след спекулации, че той е " заплашил " да напусне след хипотетично напрежение по време на подготовките.

Рики разгласява свое видео зад кулисите на Dancing on Ice по-рано, което го демонстрира в стаята за коса и грим в студиото, където се снима сериалът на ITV. Той показа фрагментите единствено часове преди неделното вечерно шоу онлайн. Той сподели: „ Здравейте, красиви, красиви хора. Денят е за шоуто и в миг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР