РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Законодателите от Вирджиния отхвърлиха в сряда

...
РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Законодателите от Вирджиния отхвърлиха в сряда
Коментари Харесай

Законодателите във Вирджиния отново отказаха да наложат ограничения върху личното използване на сметки за кампанията

РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Законодателите от Вирджиния отхвърлиха в сряда за още една година законодателството за промяна на финансирането на акциите, което би забранило на определените длъжностни лица да харчат политически дарения за персонални разноски като ипотеки, почивки или участие във фитнес зали.

Вирджиния — която разрешава неограничени дарения от физически лица, корпорации и групи със специфични ползи — е национално отклоняване заради неналичието на такава възбрана и бранителите в Общото заседание имат се пробва повече от десетилетие да наложи ограничавания за персонална приложимост върху разноските на претендентите.

Надеждите им, че законопроектът ще стигне до бюрото на губернатора на Републиканската партия Глен Йънгкин тази година, завършиха с незаписаното гласоподаване в сряда в комисията по заемите на Камарата, защото тази мярка беше последната възбрана за персонална приложимост, която към момента съществува. Друга версия умря в Камарата на делегатите по-рано тази сесия заради липса на изслуш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР