Ричард Уилямс, бащата на Винъс и Серина Уилямс, когото Уил

...
Ричард Уилямс, бащата на Винъс и Серина Уилямс, когото Уил
Коментари Харесай

Бащата на сестрите Уилямс каза какво мисли за шамара на Уил Смит

Ричард Уилямс, бащата на Винъс и Серина Уилямс, който Уил Смит изигра в " Методът Уилямс ", го поздрави за Оскара, само че го разкритикува за шамара, който зашлеви на Крис Рок по време на 94-та гала по връчването на премиите на кино академията.

" Не знаем всички детайлности за случилото се. За премията татко ми насочи привет ", сподели синът на Ричард Уилямс и негов представител Чавоита ЛеСейн пред NBC News от името на Ричард. " Но ние не утвърждаваме някой да удря различен, в случай че не е за самоотбрана ", сподели синът, който е дете от извънбрачна връзка.

Тенис треньорът Ричард, който през февруари стана на 80 години, е бил женен три пъти и има шест деца, напомня life.dir.bg.

ЛеСейн добави, че Ричард е бил шокиран когато 53-годишния Смит зашлеви 57-годишния Рок, откакто комикът се пошегува с обръснатата глава на Джейда Пинкет Смит.
`Бащата

По-късно вечерта Уил завоюва премията за най-хубав артист за ролята си на Ричард, като заглавието на кино лентата на британски е " Крал Ричард ", приветстван от публиката.

По време на речта си когато получи статуетката, Смит се съпостави със своя персонаж Ричард, който назова " гневен бранител на фамилията си ". Той се извини на Академията и сътрудниците си номинирани, до момента в който беше на сцената, само че не се извини персонално на Рок.

В понеделник Смит насочи публично опрощение към Рок посредством своя профил в Инстаграм като написа: " Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително. Поведението ми на снощните награди " Оскар " беше недопустимо и непростимо. Шегите за моя сметка са част от работата, само че шегата за здравното положение на Джейда беше прекомерно тежка за мен и реагирах прочувствено ".

Той добави: " Бих желал обществено да ти се извиня, Крис. Излязох от кожата си и сгреших. Смутен съм от дейностите си. Няма място за принуждение в свят на обич и добрина. Бих желал също да се извиня на Академията, на продуцентите на шоуто, на всички присъстващи и на всички, които гледаха по малкия екран. Бих желал да се извиня на семейство Уилямс. Дълбоко скърбя, че държанието ми опетни това, което другояче беше прелестно пътешестване за всички нас ".

Подобно на татко си, Серена също изглеждаше шокирана от противоречивия миг. Малко след случая Серена разгласява видео в своя Инстаграм, на което бе просто безмълвна със зяпнала уста.

В изказване, Академията осъди " дейностите " на Смит, добавяйки частично: " Официално започнахме наше изследване по отношение на случая и ще забележим какви ще са по-нататъшни дейности и последствия в сходство с нашия правилник, стандарти за държание и законите на Калифорния ", споделят те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР