Рибар от щата Илинойс улови необичайна пъстърва - към опашката

...
Рибар от щата Илинойс улови необичайна пъстърва - към опашката
Коментари Харесай

Рибар улови пъстърва, но на опашката й видя нещо, което го шокира

Рибар от щата Илинойс улови необикновена пъстърва - към опашката ѝ била прикрепена "урочасана " сватбена халка, оповестява организация Юнайтед прес интеренешънъл.

Джим Нелиган отишъл на лов на риба с другари северно от град Уокиган и попаднал на странната риба. "Веднага си помислих, че прикрепеният със свинска опашка пръстен към пъстървата или е от починал човек, или е от разведена двойка ", довери рибарят.

Вестта за необичайния улов на Нелиган стигнала до ушите на Джейсън Роуз от окръг Нюейго в щата Мичиган. Той си признал, че на 4 май уловил рибата, прикрепил към нея прокълнатия си пръстен, който не желал да вижда след развода си, и пуснал пъстървата още веднъж във водата.

Роуз, който е капитан на транспортен съд, бил уверен, че пръстенът му носи неприятен шанс и непременно решил да се освободи от него. И в действителност, откакто брачната халка потънала в дълбините, животът на капитана се трансформирал до неразбираемост и той заживял щастливо. Роуз декларирал, че не си желае бижуто назад. Но не го желал и Нелиган. Откакто той се сдобил с халката, корабчето му непрестанно се повреждало.

Divorced Man ties 'haunted' wedding ring to fish's tail to ‘break the curse’ https://t.co/H7v3UV9Kun #Fish
— OneIndia (@Oneindia) 27 юни 2019 година
this weekend, someone caught a steelhead in lake michigan with a wedding ring zip tied to its caudal peduncle. we should have a creative writing contest with this story as the prompt... https://t.co/FkSCmAadvI pic.twitter.com/1Cirk4UmHh
— Hank Hershey (@spoonbill_hank) 24 юни 2019 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР