Риана вече официално е милиардерка и най-богатата певица в света.

...
Риана вече официално е милиардерка и най-богатата певица в света.
Коментари Харесай

Риана официално стана милиардерка

Риана към този момент публично е милиардерка и най-богатата певица в света. Изпълнителката на шлагерите " Umbrella " и " Love the Way You Lie " е вторият най-богат актьор след Опра Уинфри.

Състоянието на поп певицата се прави оценка на 1,7 милиарда $, което я прави най-богатата певица в света, само че музиката не е главният източник на благосъстоянието й, заяви списание Forbes.

По-голямата част от благосъстоянието на родената в Барбадос певица от 1,4 милиарда $ идва от линията Fenty Beauty, която е кръстена на същинското й име Робин Фенти. Останалата част от благосъстоянието на Риана идва от присъединяване й в Savage x Fenty за долни дрехи и приходите, които печели като певица и актриса, съобщи БГНЕС.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Риана бе избрана от влиятелното списание Forbes за най-бо...

Козметичната компания на Риана, половината от която е благосъстоятелност на LVMH, е известна с необятната си гама от пудри, съдържащи 50 тона цвят на кожата, в това число тъмни тонове. Това беше необичайност в годината, в която компанията започва - 2017 година В резултат на това компанията на Риана се трансформира в една от най-известните и поддържани компании в света.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР