Панама е на път да избере консерватора Хосе Раул Мулино

...
Панама е на път да избере консерватора Хосе Раул Мулино
Коментари Харесай

Резервирането в последния момент печели президентството на Панама

Панама е на път да избере консерватора Хосе Раул Мулино за президент, съгласно предварителните резултати, откакто той размени известен някогашен президент, наказан за пране на пари.

Мулино събра 34 % от гласовете в неделя вечерта при 92 % от преброените бюлетини, до момента в който Рикардо Ломбана, новобранец за битка с корупцията, беше на второ място с 25 %. Повече от три четвърти от гласоподавателите в централноамериканската нация се явиха на урните.

Прогнозираната победа на Мулино пристигна с помощта на поддръжката на някогашния президент Рикардо Мартинели, който той размени в бюлетината, откакто последният беше наказан за пране на пари.

Адвокат, трансформирал се в политик и някогашен министър на сигурността, Мулино даде обещание да построи нова междуселищна влакова линия, да съживи стопанската система и да овладее рекордната миграция през страната от Южна Америка.

„ По-малко „ бла бла бла “, повече публични работи, прогрес и пари в джоба ви “, Мулино даде обещание на гласоподавателите.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР