Риана разкри, че не е имала представа, че е бременна

...
Риана разкри, че не е имала представа, че е бременна
Коментари Харесай

Риана показа бебето, не е знаела, че е бременна, когато е позирала за впечатляващата фотосесия със сина си

Риана разкри, че не е имала визия, че е бременна с второто си дете, до момента в който е театралничила за новата корица на английския Vogue.

34-годишната изпълнителка, нейният другар A$AP Роки и дребният им наследник, който се роди през май, позираха за фотосесията на плажа в Малибу в средата на декември.

„ И двете ми бебета са на тези фотоси, а мама нямаше визия “, написа звездата в Instagram в сряда, споделяйки гордо изображенията.

Тя също по този начин разгласи, че синът ѝ - чието име към момента не е разкрито - е " толкоз готин ".
                             

Риана разкри втората си бременност на света по време на спиращо дъха шоу в полувремето на Super Bowl в неделя.

Тя благодари на журналиста Едуард Енифул и фотографите Инес ван Ламсуерде и Винуд Матадин, „ за това, че ни уважиха като семейство! “

Не е ясно по кое време тъкмо певицата е научила, че чака второто си дете, нито по кое време се следва да роди.
                             

В изявлението си Риана приказва за отговорността да отгледаш негър наследник в днешния свят, като го назова една от най-страшните отговорности в живота си.

„ Питам се: „ На какво оставям децата си? Това е планетата, на която ще живеят? “ Всички тези неща в действителност стартират да ти работят по друг метод “, сподели тя.

Певицата добави, че майчинството също я е насърчило да одобри присъединяване на Super Bowl, единствено месеци след раждането на първото ѝ дете... и седем години след последното ѝ присъединяване на сцената.

„ Това е да знаеш, че можеш да направиш всичко, даже неща, които наподобяват най-луди, като „ Ще кажа „ да “ на Супербоул по средата на следродилния интервал? “ сподели тя

„ Какво, по дяволите, си мисля? Но се почувствах увлечена от сходно предизвикателство, тъй като знам какво е направило тялото ми преди малко. Усещам, че „ Няма нищо невероятно “, сподели тя.

Тя добави, че не е очаквала да е бременна с второто си дете, когато е приела концерта, добавяйки: „ Беше съвсем като прекарване отвън тялото “.

 
                             

„ Не съм била на сцена от седем години. седем години! От нула до Супербоул? Това е психо “, пошегува се тя.

„ Исках да направя шоу. Исках да се развличам. Не бях правила това от дълго време и го направих за хората, които обичат музиката ми, хората, които ме поддържаха и ме доведоха до това място в кариерата ми “, сподели тя.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР