Риалити звездата Ким Кардашиян се върна към кошмара, който преживя

...
Риалити звездата Ким Кардашиян се върна към кошмара, който преживя
Коментари Харесай

Ким Кардашиян получи писмо от човека, който стои зад най-големия й кошмар

Риалити звездата Ким Кардашиян се върна към кошмара, който претърпя във френската столица Париж през октомври предходната година. Преди дни известната американка е получила писмо от мъжа, който я ограби, оповестява TMZ. „ Наблюдавайки страстите ви и осъзнавайки психическите вреди, които нанесох... Реших да ви пиша, а не да получа от вас някаква снизходителност”, написа Омар Аит Хедаш, обвинен в организацията на обира.

Той показва страдание за осъщественото. И отбелязва, че би желал персонално да беседва с Кардашиян, с цел да изясни претекстовете си. „ Искам да ви опиша какъв брой доста скърбя за своята свирепост, какъв брой бях смутен, когато ви видях облята в сълзи”, продължава нарушителят.

Ким Кардашиян обаче не приема думите на грабителя за чиста монета. Тя е уверена, че крадецът се пробва да убеди съда, че съжалява за дейностите си и се разкайва. Първоначално писмото е било до съда и чак по-късно – до юристите на звездата във Франция.

Припомняме, че в нощта на 3 ноември 2016 година нарушители, преоблечени като служители на реда нахлуха в хотелската стая на американката в Париж. Завързвайки я в банята, те отмъкнаха бижута на стойност към 10 млн. евро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР