Риалити героинята от “Игри на волята Марешка Бардем се сгоди.

...
Риалити героинята от “Игри на волята Марешка Бардем се сгоди.
Коментари Харесай

Марешка се сгоди за мистериозен възрастен мъж

Риалити героинята от “Игри на волята ” Марешка Бардем се сгоди. Еротичният модел получила годежен пръстен с елмаз на стойност 20 000 лева от новия си обичан, писа „ Телеграф “. Красавицата показа новината с почитателите си в мрежата. Предложението пристигнало като гръм от ясно небе за нея.

„ Връзката ни е от единствено два месеца, тъй че когато той ми предложи, аз останах доста сюрпризирана, само че и доста щастлива “, показа пред “Телеграф ” хубавицата. Предложението било съпроводено от 101 червени рози. Засега двамата не са възнамерявали детайлите по сватбата, само че и не бързат с това. Новият обичан на хубавицата е много по-възрастен от нея, само че в негово лице тя най-сетне разкрила същинската обич.

„ Досега имах синдрома на майката, която е разграничена със сина си. Все си намирах гаджета, които бяха по-млади от мен, с цел да имам за кого да се грижа. Те не го разбираха вярно и непрекъснато бях употребена, понасях обиди и разочарования, само че това се промени с появяването на новия ми мъж “ споделя още тя.

Половинката на Марешка за разлика от всички други до момента се грижи за нея и постъпва отговорно към връзката им. Годеникът ѝ я подкрепял във всичко. Това са и аргументите, заради които тя бързо го обикнала. Двамата към този момент даже живеят дружно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР