Риалити форматът Ергенът се превърна в истинска сензация, приковавайки стотици

...
Риалити форматът Ергенът се превърна в истинска сензация, приковавайки стотици
Коментари Харесай

Едно откровено интервю с Виктор Стоянов - Ергенът

Риалити форматът " Ергенът " се трансформира в същинска сензация, приковавайки стотици хиляди фенове пред дребния екран. Точно това ни подтикна да поканим при нас не какъв да е, а самия ерген Виктор Стоянов, с цел да се срещнем по-отблизо с тази сантиментална магия, която ни показва предаването. Пред нас Виктор описа искрено по какъв начин е попаднал в предаването, по какъв начин се е чувствал измежду толкоз доста влюбени в него дами и също по този начин показа за най-смущаващите моменти, предходните си връзки, клюките и провокациите на известността. Ето какво сподели той пред

Едва ли има човек в България, който да не знае и да не е гледал " Ергенът”. Как се реши да се включиш в това предаване?

Беше доста сложен избор. Писаха ми в Фейсбук от една продуцентска къща. Към момента информацията беше строго конфиденциална. Проведохме среща, в която най-сетне изплюха камъчето, че става дума за " Ергенът”. Никога не бях попадал на това предаване, нямах визия какво е. Тогава ми споделиха, че аз съм техният избор, след което им обясних, че не мога да поема този ангажимент, защото имах сериозна работа във фитнес сферата, на която държах. Вече бях вложил 3 години в нея и не можех с лека ръка да я подцени като отпътува за някъде за 3 месеца.

За мое благополучие обаче работодателите ми ме поддържаха. Тръгнах на това странствуване, без да имам концепция какво ми следва. Бяха ми показани съответни версии на предаването от Австралия и от други страни, само че не ги гледах, тъй като не желаех имам никакви упования или подсъзнателно да копирам нечии държание и обноски.

Не се ли притесняваше, че отиваш някъде, където нио не очакваш и нямаше ли потребността да се подготвиш с нещо?

Не, взех решение, че откакто са ме избрали, значи с видели това, което търсят в мен. Така че взех решение да не се приготвям. Никога не ми е липсвала връзка с дамите и не ме е тормозила. Разбира се ме е тормозило, когато в действителност одобрявам една дама, само че чисто като връзка - не. Отидох там, мислейки, че съм изцяло квалифициран, само че скоро по-късно разбрах, че това не е по този начин. Понякога изпитвах огромно напрежение, изключително когато пред мен стоят 22 дами, жадно чакащи да кажа нещо, а аз съм там. На моменти не ги виждах, гледах ги, само че всичко беше някак размазано. Впоследствие те се постараха да ме предразположат, връзката ставаше все по-лесно и все по-естествена.

Колко време продължиха фотосите, какъв брой бяха продължителни снимачните дни?

Снимките продължиха към 2-3 месеца, даже малко повече като ние снимаме 6 ден в седмицата, приблизително по 12 часа. Тези 12 часа имаш техническо време на пътешестване от точка А до точка Б, до момента в който се настрои осветяване, камери, до момента в който протече срещата с дамата (някои срещи продължаваха повече от 3 часа). Натоварен и под напрежение график - нямаш време за нищо странично. Беше натоварващо и физически и прочувствено.

В един миг осъзнах, че тези девойки са пристигнали тук, поради мен, а аз би трябвало да взема решението да отпратя една от тях вкъщи бе да съм даже тя да има някаква виновност. Първоначално използвах като оправдание, това, че аз не съм си приказвал с нея. Аз нямам визия що за човек е, само че е по-лесно да се откажеш от човек, с който не си имал даже 2 реплики, в сравнение с с някого, с който към този момент си приказвал. Тези моменти бяха в действителност тежки.

А какви бяха твоите упования, до момента в който стоеше на пътеката и чакаше всяка една дама поотделно да ти се показа? Имаше ли концепция с какви дами се сблъскваш?

Бях наясно,ч е ще има всевъзможен вид дами За мен този миг беше най-притеснителен. Стоях там и просто се надявах да не кажа някоя нелепост, тъй като се бях тормозил пъклен доста. До момента, до който започнаха фотосите бях доста спокоен, даже не питах, единствено чаках да ме извикат. В момента, в който се бях нагласил със смокинга и ме сложиха на пътеката, осъзнах, че нещата са същински. Гърлото и гърдите ми се свиха, започнах да подслушвам, чувах гумите на лимузината и на отварящата се и затваряща се врата. Винаги поглеждах надолу, по-късно поглаждах напред, с цел да видя кой идва против мен.

Чудех се по какъв начин да стартира диалог, какво да кажа. Някои от дамите се показваха много забавно. Смущаваха ме. Кавах си " Как би трябвало да отвръщам сега?” (смее се).

В същото време се пробвах да бъда откровен, само че въпреки това се притеснявах да не прозвуча жестоко. Наистина доста деликатна обстановка.

Кое беше най-смущаващото показване?

Определено най-вече ме смути представянето на Венета с двете чашки узо. Стори ми се много самоуверено от нейна страна. Аз не съм от хората, които употребяват доста алкохол. Помня по какъв начин отпих от чашата, а ти ме подтикваше да го направя още веднъж и още веднъж. На мен ми би трябвало доста малко, с цел да ме хване. Това беше основен миг, тъй като в първите дни с девойките по време на коктейлите, като че ли бях мъртво пийнал през 90% от времето. Това остава неусетно за фена, само че хората, които ме познават незабавно го видяха.

А и дамите като че ли се стараеха да ме напият. Когато 22 дами ти дадат " Наздраве” по 3 пъти за една вечер, колкото и да си мокриш устните, в действителност си се напиваш устойчиво. Венета беше най-предизвикателна, а аз не мога да споделям с толкоз разкрепостени дами.

Да поговорим за една от дамите, което много внимателно се опита да те целуне. Ти по какъв начин реагира?

Сещам се тъкмо за коя дама става въпрос. Много хитро от нейна страна! Не ми хареса, н тя съумя да реализира задачата си. Това отношение ме тормози, когато нямам това предпочитание. Ако имах, това би ме зарадвало откровен. Аз съм сигурен, че тя е видяла по какъв начин се усещам и за мен този метод е изцяло непотребен.

Можеш ли да дадеш съвет към дамите какво да заобикалят като фасон на държание?

Всички ние сме разнообразни. Няма по какъв начин да дам един общ съвет. Тези неща се случват на момента и зависят от ситуацията, играят рокля алкохола и това какво сте си споделили. При мен в никакъв случай не е било едно и също. Нещата просто се случват.

Успя ли да се появи химия с някоя дама още първоначално?

Не, не съумя да се появи химия от началото, тъй като се пробвах да се откъсна от всичко, което се случва. Бях като един кон с капаци, започнах да приказвам и обмислям по какъв начин да ги предразположа. Като че ли за естествена химия нямаше време. Нямаше по какъв начин да оставя нещата да се случват естествено, а да работя.

Камерите ни смущава към четвъртия епизод. До такава степен свикнахме с тях, че забравяхме къде са. Сигурен съм, че за някои от дамите беше по този начин, тъй като се отпускаха. Но други пък се бяха сковали от терзание.

Част от участничките са известни дами. Самият ти имаше ли терзание да общуваш с тях?

Честно да си призная, нямах визия коя каква е. Впоследствие се видях с другар, който е гледал предаването и беше впечатлен по какъв начин Ева е изпяла своя шлагер пред мен, а аз съм я попитал дали пее. Тогава той ми сподели, че тя е изпълнителка и той следи частите ѝ. Н по-късен стадий разбрах, че и Виктория Капитонова е инфлуенсър. За Дениз не знаех, че е модел, само че бях срещал името ѝ из жълтите издания. Това беше и повода за моите първични предубеждения в връзката ми с нея.

Попадаш ли на забавни неща, които написа за теб? Коя е най-странната клевета, която си чувал за себе си?

Някои са много неприятни. Това може би присъщо за жълтите вестници. Още преди да отпътува попаднах на публикация, в която пишеше, че с някогашната ми другарка сме инсценирали раздялата си, с цел да вземам участие в предаването и да придобия известност. Хората, които ме познават и наблюдават знаят, че претърпях тази разлъка извънредно тежко.

Какво още показа Виктор за връзката, която е оставила максимален отпечатък в живота му, за клюките, известността и усещанията, които са оставили у него дамите от предаването вижте във по-долу:

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР