Резултатите безспорно са слаби, аз смятам, че нашият потенциал е

...
Резултатите безспорно са слаби, аз смятам, че нашият потенциал е
Коментари Харесай

Кралев коментира националите: Смятам, че имаме много по-качествени футболисти

Резултатите несъмнено са слаби, аз считам, че нашият капацитет е доста повече от това, което показахме през последните няколко мача, разяснява пред публицисти положението на националният ни тим по футбол министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Той уточни, че е работа на БФС да проучва и да търси грешките от страна на треньорския щаб.

" Аз действително считам, че имаме доста по-качествени футболисти, вижте в младежкия народен тим по какъв начин се оправят младежите до 21 години, мисля, че там има голям запас, който може да се употребява още от идната година ", добави Красен Кралев, само че посочи, че това е работа на селекционера.

Министър Кралев добави, че чака на идния конгрес да има конфликт на концепции и хрумвания на претендентите, които ще вземат участие в избора за президент на Българската федерация по футбол. Той пожела на всички футболни хора да изберат почтено управление, което да ръководи умно футболния съюз и да не изпада в зависимости.

Красен Кралев акцентира, че има положителни млади футболисти и съгласно него би трябвало да се работи в тази посока. " Имаме желание, имаме вид да влагаме средства в детско-юношеския футбол, показахме пред последните пет-шест години, че страната още веднъж погледна към футбола, инвестирахме средства в стратегиите за детско-юношеския футбол, с цел да се дадат повече средства обаче, които в действителност да стигнат до клубовете, би трябвало да има създадена стратегия, отпред на която да стоят положителни експерти, които да работят по възраждането на българския футбол ", добави министър Кралев.

По думите му министерството е готово да влага, само че се чакат вижданията на новото управление, по-късно ще се приказва за бъдещите проекти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР